Előző
Következő
|
Sült pangasius parmezános besamelmártással |
2013-04-22 00:17:07 |
Sült pangasius parmezános besamelmártással Hozzávalók: 2 db pangasius-filé só őrölt feketebors citrom olívaolaj 6 db krumpli fagyasztott bébirépa fagyasztott zöldborsó ételízesítő vaj 1 evőkanál liszt 2,5 dl tej 0,5 dl tejszín reszelt parmezán őrölt fehérbors kapribogyó újhagyma szára egész tarka bors szerecsendió petrezselyem Elkészítés: A halszelete... |
Vasárnap - menü ajánlat |
2011-04-30 20:16:01 |
Vasárnap - menü ajánlat Reggeli: Mozzarellás pirítós Előétel: Vörösboros áfonyaleves Főétel: Gombás marhaszelet zsemlegombóccal Desszert: Non plus ultra Habliliom módra Vacsora: Libamájjal töltött krumpligombóc Vegetáriánus ajánlat: Sült pangasius parmezános besamelmártással Mozzarellás pirítós: Hozzávalók: (kb. 12 db elkészítéséhez) 1 negyed kilós, teljes k... |
Görög paradicsomos hal: |
2010-04-14 06:19:12 |
Hozzávalók: 1/2 kg fagyasztott halfilé, bármilyen jó 1 citrom 2 evőkanál olaj 1 nagyobb vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma 1 doboz konzerv paradicsom (egész vagy kockázott is jó, esetleg 3-4 hámozott, felkockázott nyers paradicsom) 1 ágacska menta 1 csokor petrezselyem fűszerek: 1 babérlevél, oregáno, kakukkfű, rozmaring, borsikafű, só, bors ízlés szerint kevés víz Elkészí... |
Előző
Következő
|
|